Sidebar not visible once logged in

  1. Avatar of David

    I've published a site through webmatrix to my hosting provider. Everything seems to be OK and I can navigate to different pages but for some reason once I log in I can no longer see the side menu? It's hosted on a sub domain but this shouldn't matter?

    I can log in fine and edit pages locally.

  2. Avatar of Julius

    Hi David,

    Maybe you can see some kind of error messages in web browser console or something similar?

  3. Avatar of david

    Hi Julius,

    It appears to not be loading the /file/bcms-root/Scripts/bcms.main.js. I think it might be because we need to upgrade to IIS7 as all the other resources load from the CDN and this is created dynamically.

  4. Avatar of Alex

    I'm having same problem!....

    Fresh Install. First run. Login without error. NO Sidebar is shown.

  5. Avatar of Simonas

    Hi, please double check if all requests are sent to ASP.NET by IIS.

    <configuration>
        <system.webServer>
            <modules runAllManagedModulesForAllRequests="true" />
            <handlers>
                <remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" />
                <remove name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" />
                <remove name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" />
                <add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_32bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness32" responseBufferLimit="0" />
                <add name="ExtensionlessUrlHandler-ISAPI-4.0_64bit" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" modules="IsapiModule" scriptProcessor="%windir%\Microsoft.NET\Framework64\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll" preCondition="classicMode,runtimeVersionv4.0,bitness64" responseBufferLimit="0" />
                <add name="ExtensionlessUrlHandler-Integrated-4.0" path="*." verb="GET,HEAD,POST,DEBUG,PUT,DELETE,PATCH,OPTIONS" type="System.Web.Handlers.TransferRequestHandler" preCondition="integratedMode,runtimeVersionv4.0" />
                <add path="bcms-api*" name="ServiceStack.Factory" type="ServiceStack.WebHost.Endpoints.ServiceStackHttpHandlerFactory, ServiceStack" verb="*" preCondition="integratedMode" resourceType="Unspecified" allowPathInfo="true" />
            </handlers>
        </system.webServer>
    </configuration>
    
  6. Avatar of Anjani Kumar

    It did not worked too :(

  7. Avatar of Darsana R

    Have u registered any server-side template on the site with better cms?

  8. Avatar of alejandro

    not working,

  9. Avatar of alex

    STILL SAME ERROR. will abandon this crap and try some other.

    bye

  10. Avatar of Naeem Quraishi

    <authentication mode="None" /> remove this line of code from web.config file.

* Mandatory
* Mandatory
* Mandatory

Verify that you are human